eTwinning Projemiz "Değerlerimiz ve Çanakkale Ruhu"

Proje çalışmalarımıza, kuruculuğunu okulumuz öğretmeni Çağla ULUKAYA 'nın yaptığı yeni bir eTwinning projesi ile devam ediyoruz.

Öğrencilerimizde milli değerlerimizin ve birlik olma bilincinin kuvvetlenmesi amacıyla kurulan "Değerlerimiz ve  Çanakkale Ruhu" isimli eTwinning projesi başladı. Projeye okulumuzdan kurucu olarak Çağla ULUKAYA, anasınıfı öğretmenimiz Meryem KARACA, 3-E sınıfı öğretmeni Meral EKTİ ve 3-B sınıfı öğretmeni Sema ÖGE sınıfları ile katılmaktadır. Projede vatan,millet, bayrak sevgisi ile milli marşımız ve şairinin tanıtımı, TBMM ve Atatürk ile çocuk konulu çalışmalar yapılacaktır. Bu çalışmalar yapılırken öğrenciler de bilinç oluşturmaya, web2.0 araçlarını kullanmayı öğrenmelerine çalışılacaktır. Türkiye'nin çeşitli illerinden 10 öğretmen ve öğrencileri ile yürütülecek projede öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Yayın: 07.03.2022 - Güncelleme: 22.02.2024 16:41 - Görüntülenme: 289