2/E Sınıfı Görsel Sanatlar Dersi "Kara Kedi ve Ay" konulu resim çalışmalarımız

ECO KIDS PROJEMİZ

Mrt

Proje çalışmalarımıza, kuruculuğunu okulumuz öğretmeni Çağla ULUKAYA 'nın yaptığı yeni bir eTwinning projesi ile devam ediyoruz.

Haz

2-F Sınıfı Çizgi Film Nasıl Yapılır? Araştırıp, öğrendi ve çizgi film karakteri Limon'u çizdi.

Mrt

Her ilde 25 personelden oluşan, afet ve acil durumlarda görev alacak Arama ve Kurtarma Birimi ekipleri kuruluyor.

Temizliğimiz tescillendi

Şbt

Öğretmeniyle Güzel İstanbul Projesi Ocak Ayı 'Ayın Fotoğrafı' ödülü okulumuz öğretmeni HATİCE GERÇEK'in oldu.

Ock

Uzaktan eğitim sürecinde özel eğitim öğrencilerine ilave kaynak desteği devam ediyor.  Kaynaştırma/bütünleştirme eğitimi alan öğrencilere yönelik hazırlanan matematik dersi setinin ardından şimdi de Hayat Bilgisi dersi kazanımlarıyla ilgili uyarlanmış 3 kitap ve etkinlikler seti yayında...

Ock

RESFEBE NEDİR?