İSTANBUL / MALTEPE - Vasfi Rıza Zobu İlkokulu

Geleneksel Çocuk Oyun ve Müzikleri eTwinning Projemizin 23 Nisan Şarkısı

Gelenekselleşen kermesimizi gerçekleştirdik.

Nis

VELİ AKADEMİLER PROJESİ kapsamında Psikolog Gamze YILMAZ TARTAN tarafından, velilerimize "DİJİTAL ÇAĞDA EBEVEYNLİK" Konulu seminer verildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Nis

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) bireysel değerlendirme uygulamaları, her yetenek alanı için ayrı ayrı gerçekleştirilecek şekilde planlanarak 27 Mayıs'ta başlayacak.

Ön değerlendirme uygulamaları sonucunda yetenek alanlarına ve sınıf düzeylerine göre bireysel değerlendirmeye alınacak öğrencilerin bireysel değerlendirme uygulama randevularına ait giriş belgeleri 15 Mayıs'tan itibaren kayıtlı oldukları okul müdürlüklerinden alınabilecek.

MUTLU BAYRAMLAR

Nis

3-F Sınıfımız "Yaşadığı çevreyi tanır ve Yaşadığı çevrenin temizliginde aktif görev alir konusunu okul bahçemizde uygulayarak işliyor"

Nis

RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

Bu ay ki kitabımız: YOL ARKADAŞIM BANJO

OTİZMİN FARKINDAYIZ, ONLARIN YANINDAYIZ

Nis

4-B Sınıfımız Otizme Farkındalık Yaratmak İçin Kırmızı Giyindi.

Mrt

OKULUMUZ 3. VE 4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE, İLK YARDIM EĞİTMENİ YASEMİN KELEŞ TARAFINDAN "İLK YARDIM EĞİTİMİ" VERİLDİ.

1-C Sınıfı “Kütüphaneler Haftası “Etkinlikleri

Mrt

1.Sınıflar “Kütüphaneler Haftası”etkinliği olarak güzel havadan yararlanarak bahçede kitap okudular.